Back to top

O nama

Nobody Covers You Better

Firestone Building Products je dio Bridgestone korporacije, najvećeg svjetskog proizvođača guma. Koristeći uspjeh Bridgestone-a i Firestone-a, u razvoju polimera gume, Firestone Building Products je postao globalni lider u proizvodnji krovnih membrana na bazi gume, i membrana za pokrivanje tla za široki spektar indistrijskih, komercijalnih i stambenih krovova. Kvalitetni proizvodi, ekspertska ugradnja, i predanost profesionalnoj usluzi, potpomognuti snagom više milijardi dolara vrijednom korporacijom, jasno dokazuju da "Nobody Covers You Better", od Firestone Building Products-a.

Više od 1.500.000.000 m2 dokazanih karakteristika

Firestone Building Products je ušao na tržište hidroizolacijskih membrana 1980. godine. Do danas, tvrtka je proizvela više od 1.500.000.000m2 jednoslojnih membrana, koje su ugrađene diljem svijeta. To dostignuće dovodi Firestone Building Products do lidera u proizvodnji EPDM i TPO (FPO) membrana. Za ovih 35 godina, izvođači, vlasnici objekata, investitori, arhitekti su zadobili povjerenje u Firestone Building Products, kao superiorni krovni, i geo sustav.

Kompletna linija visokokvalitetnih rješenja

Predanost Firestone-a ponuditi kompletnu liniju visoko kvalitetnih rješenja je dovela do širokog asortimana:

  • Krovni sustavi
  • Termoizolacija
  • Geo sustavi za pokrivanje tla

Od istraživanja i razvoja kroz proizvodnju proizvoda, Firestone Building Products slijedi smjernice stroge kontrole kvalitete kako bi se osiguralo da svaka komponenta Firestone Krovnih i Geo sustava zadovoljava ili prevazilazi industrijske standarde. Postrojenja rade s opremom posljednje generacije, kako bi ponudili kvalitetne krovove i sustave za oblaganje koji su napravljeni da traju. Sve tvornice posjeduju ISO 9001 i ISO 14001 certifikat, koji su svjedočanstvo posvećenosti tvrtke u sustav kvalitete i upravljanja okolišem.